Sallarel Emek Mahallesi'ni ziyaret etti

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel Emek Mahallesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretinde kahvehaneleri ve esnafı gezen Sallarel mahallelinin sorunlarını dinledi.

Sallarel Emek Mahallesi'ni ziyaret etti
14 Ocak 2018 Pazar 13:22

Kimsenin halinden memnun olmadığını ve insanların kıt kanaat geçirdiğini vurgulayan Sallarel, "Her gün zam üstüne zam geliyor o kadar alışmışız ki fark etmiyoruz bile. Her gün bir sürü üniversite mezunu genç iş umuduyla bizim kapımıza geliyor. Çok zor durumda insanlar. 2019'da iyi değerlendirmek lazım, doğru kararlar vermek lazım." dedi. 

 AKP'li yerel temsilcilerin şehrin menfaatine olmayan bir sürü karara ve söyleme imza attıklarını, "Önce bu şehrin su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak, Ilıca Barajı projesini engellemek için her şeyi yaptılar daha sonra termik santral illetini saldılar bu şehrin başına. Gerçekten bu şehri düşünen bir seçilmiş kişinin yapmaması gereken her şeyi yaptılar." sözleri ile vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.