SAKALLI: ESKİŞEHİR'İ KANATLANDIRIP, UÇURACAĞIZ

Seçim çalışmalarını sürdüren Burhan Sakallı,Emek Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

SAKALLI: ESKİŞEHİR'İ KANATLANDIRIP, UÇURACAĞIZ
26 Mart 2019 Salı 12:26

Seçim çalışmalarını sürdüren Burhan Sakallı,Emek Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Emine Nur Günay ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ile birlikte Emek Mahallesinde gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslenen Burhan Sakallı, “Vatandaşlarla buluşmalarımızda, genç, yaşlı, kadın, erkek herkesin söylediği tek bir şey var, o da ‘artık yeter’ cümlesi. Artık yeterin kime söylendiğini hem Emekliler hem de tüm Eskişehirliler biliyor. Evet gerçekten artık yeter” diye konuştu. 

KAT ADETLERİ ARTACAK, İMAR SORUNU KALMAYACAK

Sakallı, konuşmalarını şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki 5 yıl içerisinde hem Emek’te hem tüm Odunpazarında hem Tepebaşında hem de tüm Eskişehir’de hiçbir imar sorunu bırakmayacağız. Kat adetleri arttırılacak, bugün yapılamayan inşaatlar yapılır hale gelecek. İnşaat sektörü yeniden canlanacak. Eskişehir’de yeniden istihdam sağlayacağız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde 10 bin gencimizi istihdam edeceğiz. Bizim gençlerimizin ve şehrimizin geleceğini kurtarmamız gerekiyor. Eskişehir’i sanayi, ticaret, ekonomide kanatlandırıp uçuracağız.”

SEÇİME 5 GÜN KALA, DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR

“Başarmak için sizin desteğinize ihtiyacımız var” diyen Sakallı, “Seçime sadece 5 gün kaldı. Bu 5 gün içinde sizlerden son bir gayret bekliyorum. Şehrimizin ve çocuklarımızın geleceği için, canla başla, gece gündüz çalışmalıyız. Şehrimizin daha çok üreten, istihdam sağlayan, katma değer yaratan bir şehir olması için, desteğinize ihtiyacımız var. Hedefe çok az kaldı inşallah” ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ YAŞAROL - 5 yıl önce
EVET YETER ARTIK BIKTIK BU akp DEN DİYOR