SAKALLI: 2019 SEÇİMLERİ EFSANE OLACAK

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, AK Parti’nin önceki dönem ve şimdiki dönem gençlik kollarının yönetimleri ve üyeleri ile bir araya geldi.

SAKALLI: 2019 SEÇİMLERİ EFSANE OLACAK
13 Şubat 2019 Çarşamba 12:41

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, AK Parti’nin önceki dönem ve şimdiki dönem gençlik kollarının yönetimleri ve üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç katıldı. 

Burada bir konuşma yapan Sakallı, “Gençlik kollarımızın geçmiş dönemlerinde görev yapmış ve bugün görevli olan değerli dostlarım, kardeşlerim ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizler, bizden daha fazla emek veren, alın teri döken isimsiz kahramanlarsınız. Gençler bizim kıymetlimiz. Eskişehir’imizi; Eskişehir’de yaşayan hemşerilerimizle ve gençlerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi. 

BU SEÇİM EN İYİ PERFORMANS GÖSTERDİĞİMİZ SEÇİM OLACAK

“2019 seçimleri efsane olacak” diyen Sakallı, “Bu seçim bizim en iyi performans gösterdiğimiz, en çok çalıştığımız, en fazla hemşerimize ulaştığımız seçim olacak. 2002 seçimi bir efsaneydi, 2004 seçimi bir efsaneydi ama şimdi 2019’un 31 Mart’ında, biz en iyi seçimimizi sonuçlandıracağız. Bu şehirde efsane olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

“BU ŞEHİRDE BİZE OY VERMEYECEK BİR KİŞİ BİLE YOK”

Tek bir oyun bile seçim kazanmada önem taşıdığının altını çizen Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Yalova’da belediye başkanlığı sadece tek bir oy ile alındı. Biz, Mahmudiye’de belediye başkanlığını sadece 2 oy ile kaybettik. 2002 seçimlerinde 4. sıradaki milletvekilimizi bir oy ile kaybettik. 24 Haziran seçimlerinde 4. sıradaki değerli dostumuz Dündar Ünlü’nün milletvekilliğini bin civarında oy ile kaybettik. Tek bir oy bile çok önemli. Bir hemşerimiz bile seçimin kaderini belirleyebilecek. Bu şehirde bize oy vermeyecek bir kişi bile yok. Yeni mottomuz, ‘o bize oy vermez’ cümlesini kullanmamak olsun. Herkes bize oy verebilir.” 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NEŞET - 5 yıl önce
Ben asla vermem