Saadet Partisi’nin gündeminde Eskişehir var

Saadet Partisi, OEDAŞ, Telekom, ESGAZ gibi kurumların sokaklarda yaptığı kazılara tepki gösterdi. Emek tramvay hattı için ek seferler konulmasını talep etti.

Saadet Partisi’nin gündeminde Eskişehir var
18 Mart 2018 Pazar 16:14

Saadet Partisi (SP) İl Tanıtma Başkanı Veysel Öztürk, haftalık pazar toplantısında şehrin yerel sorunları ile ilgili konuştu.

71 Evler Mahallesinde haftalık Pazar kurulmamasından kaynaklı vatandaşların Emek Mahallesinde bulunan pazara gitmek zorunda kaldığını anlatan Öztürk, “Bu mahallemizde ulaşım sorunu var. Kafkas Caddesinin alt kısmında ulaşımla ilgili hiçbir vasıta yok. Yine birçok mahallede inşaatlardan dolayı kazılar yapılıyor. Elektrik, su, doğalgaz bağlantıları için her yer kazılıyor. Ama maalesef ki yollar birer hendek halinde bakım ve onarım yok” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.