Saadet Partisi’nden iktidara ‘Şehir Hastanesi’ sorusu

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, Ağustos ayında açılacak Şehir Hastanesi’nin neden hala açılmadığını sordu.

Saadet Partisi’nden iktidara ‘Şehir Hastanesi’ sorusu
10 Ekim 2018 Çarşamba 18:22

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Köse, kamu özel ortaklığı ile 71 Evler’de yapımı devam eden 1081 yataklı Şehir Hastanesi’nin açılışıyla ilgili yaşanan gecikmeyi gündeme taşıdı. Her konuda olduğu gibi bu konuda da kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapılmadığına değinen Köse, ‘biz yaptık oldu’ mantığıyla hareket edildiğini savundu. Reklam ve tanıtımların dışında bilgilendirme yapılmadığı için kafalardaki soruların gittikçe arttığını belirten Köse, yetkililere şu soruları yöneltti: “Şehir hastanesi ne zaman açılacak? Şehir Hastanesi Devletin mi? Özel sektörün mü? Özel sektör ise bu firma kimdir? Sağlık alanındaki tecrübeleri nelerdir? Doluluk garantisi verildi mi? Verildi ise oran nedir? Açık nasıl karşılanacak? Doluluğun karşılanması için Şehir merkezinde bulunan hastanelerde hasta yoğunluğu yüksek poliklinikler kapatılacak mı? Hastane başhekiminden temizlikçisine kadar çalışan personel kime bağlı olacak? Taşeron işçilik yeniden mi başlayacak? Temizlik, bakım vb. işler için işe alınan işçilerin çıkarılma gerekçesi nedir? Hastane açılacaksa neden çıkarıldılar?”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.