Saadet Partisi’nden AK Parti’ye: Zulüm ile abad olunmaz

Haftalık olağan basın toplantısında AK Parti’ye geçeceği konuşulan 100 belediye başkanı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Kadir Ateş, AK partiye yönelik olarak “Kazanamadığınız yerlerde iktidar gücünüzü kullanıp zulüm yapmaktan vazgeçin artık’ dedi.

Saadet Partisi’nden AK Parti’ye:   Zulüm ile abad olunmaz
19 Ocak 2020 Pazar 12:51

Sözlerine şehirleri rahmetle anarak başlayan Kadir Ateş, son günlerde kamuoyunu meşgul eden belediye başkanlarının transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Saadet Partili Kahta Belediye Başkanının sözlerini hatırlatarak şöyle konuştu:  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın diğer partilerden 100'e yakın belediye başkanının partilerine geçeceği şeklindeki açıklamasını hayretle karşıladık.  “ Belediyeler hükümetin başında bulunduğu AK Parti'ye katılmak istiyor” diyorlar. Bu işi bu kadar basitleştirmek, bu konuyu bu kadar hafife almak herkesin becerebileceği bir iş değil. Şimdiye kadar belediyeciliği o kadar iyi yapmışlar ki, bunun neticesinde son geldikleri 'sevgi belediyeciliği' gibi bir tarifle milletin üzerinde etki meydana getiriyorlar. Peki neden İstanbul ve Ankara'yı kaybettiniz? Niye diğer şehirleri kaybettiniz? Birazcık mantıklı olun. Birçok konuda beceriksiz olduğunuz ortaya çıktı. Şimdi de 100 tane belediye AK Parti'ye duyduğu sevgiden dolayı oraya geçiyormuş…AK Parti'li Turan'ın belirttiği 100 belediye başkanı arasında bizim  belediyelerimiz de  var. "Adıyaman Kahta Belediye Başkanımız bir tweet atarak, 'ben halkımın yanındayım, ben halkıma hizmet ediyorum, isterseniz beni görevden alın ama haksızlık yapmayın' diyor. Bunu neden diyor? Çünkü belediye meclisinde hakimiyet AK Parti'de. 'Belediye başkanını cezalandıracağız' diye Kahta'yı cezalandırmaktan çekinmiyor oradakiler. Birazcık insafa gelin. Bu mu belediyecilik  anlayışınız? Adıyaman Kahta son yerel seçimlerde borç batağı ile. AKP'den, Saadet Partisi'ne geçti. Başkanı İbrahim Yusuf Turan'lıyı borçlardan dolayı sıkıştırıp, transfer etmek isteyen, bunun mümkün olmayacağını anlayınca da eski borçlarından dolayı Belediyenin araçlarına haciz koydurtan, AKP Millet Vekilleri ve Valinin de olduğu bir toplantıda Saadet Partisi başkanı İbrahim Yusuf Turan'lı yüzlerine karşı "Bu haciz ile satma işini durduralım, bu Kahta halkını cezalandırmaktır. Makam ve mevkiler gelir geçer, ben makam sevdalısı değilim, halkıma hizmet için aday oldum ve seçildim. Görev yapamayacaksam beni görevden alın, beni cezalandırın ama halkımı cezalandırmayın" diye feryat etti. Başkan durumu ilçe halkı ile de paylaşınca  etrafında destek ve sevgi seli oluştu.  Zulüm ile abad olunmaz... Kazanamadığınız yerlerde iktidar gücünüzü kullanıp zulüm yapmaktan vazgeçin artık.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.