Saadet Partisi: Halk gidişattan memnun değil

Saadet Partisi Haftalık olağan Basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Tepebaşı Teşkilat Başkanı Sercan Gözegir, yerel seçimleir ve ekonomi ile ilgili gündemi değerlendirdi.

Saadet Partisi: Halk gidişattan memnun değil
14 Nisan 2019 Pazar 12:37

“Seçim ile geçim derdini unutturmak istiyorlar”

Halkın ekonomik şartlar altında ezildiğini belirten Gözegir, “Seçimler bitti dedik. Ama birileri için durum hiçte öyle değil hala "seçim ile geçim" derdini unutturmak istiyorlar. Ama "kazın ayağı öyle değil" halk zor durumda ekonomi her geçen an, kırmızı alarm veriyor. Halk artık çok sıkıldı seçimlerden, bir an evvel gerçek gündem olan ekonomiye dönülmesini bekliyor. İktidar ise halka bir darbe daha vurmaya hazırlanıyor. Yeni açıklanan ekonomi reformlarında halkın tabanı olan işçinin, tek dayanağı, tek işgücü güvenliği olan, kıdem tazminatına el koymaya çalışıyor. Tavandan alınması gereken vergiler yine en alt tabaka olan tabana yayılıyor. Yani bu reformlarla zengin daha zengin fakir daha fakir olacaktır. Diyorlar ki; acı bir reçete ile karşı karşıyayız. Bedelini beraber ödeyeceğiz. Bu millet 17 yıldır her türlü fedakârlığı gösterip her zaman yanınızda oldu. Siz saraylarda oturup, en güzel yemekleri yerken, en lüks araçlara binerken, en şık pahalı elbiseler giyerken, size hep destek oldu. Şimdi faturayı beraber ödeyeceğiz, diyorsunuz bu hiç adaletli değil 2020 TL ile mi ödeyecekler? Nasıl olacak bu iş! 2020 TL ile mi tasarruf yapacaklarda! Bireysel emekliliği zorunlu hale getiriyorsunuz? Zaten açlık sınırı altında enflasyona ezilmişler. Bir de hala bu halktan fedakârlık bekliyorsunuz” dedi.

Sendikalara da seslenen GözegirBakın bu reform bu ülkede sendikacılığın bitişi anlamındadır. Eliniz kolunuz bağlı oturamazsınız seyirci kalamazsınız. Aksi takdirde tarih sizi affetmeyecektir. Saadet Partisi olarak işçilerin ve ezilenlerin her daim yanında olacağız. İşçinin Kıdem tazminatına dokunamazsınız, dokundurtmayız” diye konuştu.

Projelerimizin takipçisi olacağız

Seçim ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Gözegir, “Maalesef Türk siyasi tarihinin yalan, iftira şiddet, şantaj, rüşvet ve kan dolu bir seçimini geride bıraktık. 31 Mart 2019 yerel seçimleri böyle kaos dolu, ülkemize yakışmayan davranışlarla son buldu. Saadet Partisi olarak Türkiye'nin 1389 bölgesinde girdiğimiz seçimlerde, oylarımız yüzde yüze yakın bir oranda artış gösterdi. 630 binlerde olan oyumuz 1 milyon 250 binlere kadar yükseldi. Saadet Partisi olarak 14 ilçe ve Eskişehir merkezinde kazanan tüm belediye başkanlarına hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Ancak seçim sürecinde söz verdiğimiz projelerin takipçisi olacağız. Çünkü bu projeler şehrimize kazandırılmak zorundadır. Bizim için önemli olan Eskişehir’dir. Nerde olursa olsun kim kazanırsa kazansın. Bu projeleri tüm başkanlarla paylaşmaya hazırız. Yeter ki şehrimiz, ilçemiz, Eskişehir'imiz kazansın. Beylikova’dan Çifteler'e, Mihalgazi'den Seyitgazi'ye, İnönü'den Günyüzü'ne bütün Eskişehir'in takipçisi olacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir. Çünkü biz "seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz". diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.