SAADET PARTİLİ ORUÇ: ÜLKE AHLAKİ VE MANEVİ DEĞERLERİN DİBİNDE

Saadet Partisi GİK Üyesi Hüseyin Oruç, uygulanan yanlış politikalar yüzünden ülkede ahlaki ve manevi değerlerin dibe vurduğunu söyledi.

SAADET PARTİLİ ORUÇ: ÜLKE AHLAKİ VE MANEVİ DEĞERLERİN DİBİNDE
27 Ekim 2019 Pazar 14:19

Saadet Partisi’nin haftalık Pazar toplantısı Uysal Otel de yapıldı. Ülke gündemine yönelik partililere seslenen Hüseyin Oruç, adalette ve hukukta keyfiliğin, uluslararası ilişkilerde ve dış politikada işbirlikçiliğin esas alındığını kaydederek, “Bu sebeple toplum gelecek endişesine kapılmıştır. Böyle bir ortamda Saadet Partisi’nin ’Gelecek Saadet ile Gelecek’ sloganıyla 3 Kasım 2019 tarihinde 7. Olağan kongresine gitmesi, hiç şüphesiz toplumun geleceğe olan ümidini tazeleyerek fırsatlar oluşturacaktır” dedi.

Bölge meselelerinin bölge ülkeleri ile çözülebileceğini vurgulayan Oruç, “Şunu asla unutmamalıyız. Bölgemizde ABD, İsrail ve Rusya varsa tuzaklarda var demektir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.