PROF. DR. GÜNAY UYUM YASALARI KOMİSYONUNDA

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kapsamında çıkarılacak uyum yasalarına ilişkin kurulan komisyonda görev yapacak.

PROF. DR. GÜNAY UYUM YASALARI KOMİSYONUNDA
13 Ocak 2018 Cumartesi 12:25

HAYATİ YAZICI DUYURDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkezi'nde, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kapsamında çıkarılacak uyum yasalarına ilişkin yürütülen çalışmaları paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla 5 komisyon oluşturulduğunu bildiren Yazıcı, söz konusu komisyonların alt komisyonlarında görev yapacak isimleri açıkladı.

YÜRÜTMENİN YAPILANDIRILMASI, CUMHURBAŞKANLIĞI, BAKANLIKLAR

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Günay, bu kapsamda, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık teşkilatlarının yeni sisteme uygun hale getirilmesi ve bakanlıkların yapılandırılmasına ilişkin çalışmaları yürütecek komisyonda görev alacak.

Komisyonda Prof. Dr. Günay dışında AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanları Yavuz Atar ve Mehmet Uçum, eski AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ile Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.