ÖZCAN: KAPANMAYAN CADDE, SOKAK KALMADI

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Odunpazarı Modern Müzesi açılışı için şehre gelmesini değerlendirerek, gün boyu kapatılan cadde ve sokaklar nedeniyle ulaşımın felç olmasına tepki gösterdi.

ÖZCAN: KAPANMAYAN CADDE, SOKAK KALMADI
08 Eylül 2019 Pazar 15:02

Haftalık pazar toplantılarında gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Erdoğan, Eskişehir’in  çok zor bir gün geçirdiğini belirtti.

Helikopterle şehre gelmesine rağmen şehirde kapanmayan cadde, kapanmayan sokak, 01’den 18’e kadar gelmeyen polis ekibi, emniyet görevlisi kişilerin kalmadığını söyleyen Özcan,

“Hangi sıfatla geldiğini tabi biz bilemiyoruz. Cumhurbaşkanı sıfatıyla mı buyurdular şehrimize yoksa AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla mı buyurdular? Bunu anlamak mümkün değil. Referandum da defalarca bağırdık, söyledik. Sokak sokak, kapı kapı gezdik. Bu sistemin doğru bir sistem olmadığını, hem idarenin başında hem de partinin başında olmanın son derece büyük sakıncalar getireceğini söyledik ve bunları da dünkü bu Eskişehir’in yaşadığı keşmekeşle hep beraber görmüş olduk” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.