OĞUZHAN DEMİR, CHP ODUNPAZARI İLÇE GENÇLİK KOLLARINA ADAY

Oğuzhan Demir, CHP Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

OĞUZHAN DEMİR, CHP ODUNPAZARI İLÇE GENÇLİK KOLLARINA ADAY
14 Aralık 2017 Perşembe 10:39

Cumhuriyet kazanımlarını ortaya koyan bir partinin gençlik kollarının, bir partinin üzerine çakılı tabeladan ibaret olmaması gerektiğini vurgulayan Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Partimizin gençlik kolları, gücünü adından aldığı ‘halkın’  gönlüne ve zihnine yürümekle mükellef çıplak ayaklarıdır. Koltuklarında iz tutmuş, süslü laflarla basın toplantıları yaparak atıl gündelik yaşamlar sürmek, hem partimize hem de memleketimize tek çivi çakmamakla eşdeğer mana taşımaktadır. Benim gibi, sizlerin de kafalarımızda dolanan ideallerin heyecanların var olduğunu ve bunların pratiğe dökülmesi için ümide, devinime özleminiz olduğunu görebiliyorum. Ümit, her zaman vardır yoldaşlar. Bizler çocuğunu okula yollayan annelerin kalbine, akşam evine işten bitap düşerek gelen babanın yorgun ayaklarına heyecanımızı inandıramadıysak eğer, adımızda ki ‘halk’ yalnız bir sözcükten ibaret kalacaktır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.