Numan Kurtulmuş Eskişehir’de

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 3 gün önce El Babir'’ta meydana gelen saldırı sonucu yaralanan Eskişehirli Gazi Piyade Komando 24 yaşındaki Teğmen Levent Fevzi Göztaşı’nı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Numan Kurtulmuş Eskişehir’de
11 Şubat 2017 Cumartesi 19:19

Bugün Eskişehir'e gelen Kurtulmuş, ilk olarak Eskişehir Valiliğini ziyaret etti. Kurtulmuş, burada şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Azmi Çelik ile bir süre görüştü. Daha sonra Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 3 gün önce El Babir'’ta meydana gelen saldırı sonucu yaralanan Eskişehirli Gazi Piyade Komando 24 yaşındaki Teğmen Levent Fevzi Göztaşı’nı tedavi gördüğü Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyareti sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, El Bab’ta gazi olan teğmeni ziyaret ettiklerini söyledi. “Çok şükür durumu çok iyi” diyerek, gazinin sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Kurtulmuş, “Başından itibaren hem değerli valimiz hem başhekimimiz ve doktor arkadaşlarımız çok güzel bir şekilde ilgilenmişler. Ümit ediyorum, aldığım bilgilere göre birkaç gün içerisinde taburcu edilmesi mümkün olur. Allah, ecrini arttırsın kendisine de ifade ettim. İnşallah, Cenab-ı Allah şehitlik sevabı vermiştir. Bizim askerimizin fedakarlığını göstermesi bakımından çok önemli. Kendi himayesindeki bir erimizi kurtarmak için hamle yaptığı sırada kendisi de yaralanıyor. Sonra arkasından gelen başka arkadaşlar da orada şehit oluyorlar” ifadelerini kullandı. Gazi ziyaretinin ardından Kurtulmuş, hastanede tedavi gören diğer hastalara da 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.