NABİ HOCA 7 HAZİRAN’I HATIRLATTI: ALLAH MUHAFAZA

7 Haziran 2015 seçiminden sonra geçen altı aylık süreyi fetret devri olarak niteleyen Nabi Avcı, partililere, “Kapı kapı gezin işin vahametini anlatın” dedi.

NABİ HOCA 7 HAZİRAN’I HATIRLATTI: ALLAH MUHAFAZA
17 Haziran 2018 Pazar 16:02

Eskişehir AK Parti Teşkilatı’nın bayramlaşma merasiminde konuşan Nabi Avcı “Birkaç seçimdir söylüyoruz; “Türkiye kritik bir süreçte” diye. Şimdi son durağa geldik. 24 Haziran gerçekten tarihi bir dönüm noktasıdır. Sizden ricam gerçekleri, bu hassasiyeti komşularınıza, akrabalarınıza Türkiye’nin nereden gelip, nereye gitmekte olduğunu yeterince idrak edemeyenlere tane tane anlatın. Bakın 7 Haziran’da bazı fanteziler yüzünden ciddi badireye giriyorduk. 7 Haziran’dan sonra 5-6 ay Türkiye tam bir fetret dönemine girdi. Allah muhafaza; Türkiye’de istikrarın devamı için, çocuklarımızın torunlarımızın geleceği için bu seçimde aklımızla vicdanımızla oy kullanmak mecburiyetindeyiz. Bunu komşularımıza eşimize dostumuza bir kere de siz hatırlatın. Onlara nasıl bir vebal ile karşı karşıya olabileceklerini hatırlatın. Muhalefet taktik değiştirdi. Cumhurbaşkanının önünü kesemeyeceklerini anladılar. Şimdi diyorlar ki; cumhurbaşkanına oy verin ama parlamentoda onu dengelemek için başka partilere oy verin. Bu tam bir tuzaktır. Cumhurbaşkanının ayağına pranga takmak demektir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.