NABİ AVCI: GARANTİ VERİN KONUŞURUZ

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Toplantısı’da konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ESO ETO ve Üniversitelere seslenerek, “Fizibilite raporu hazırlayın şayet 65 kişi garanti ederlerse bizde gider THY ile konuşuruz” dedi.

NABİ AVCI: GARANTİ VERİN KONUŞURUZ
20 Ekim 2019 Pazar 16:29

Sözlerine AK parti Hükümetinin Eskişehir’e yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek başlayan Avcı, “Eskişehir’de AK Parti hükümetlerinin yaptığı yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Millet Bahçesi’nin yapımı tüm engellemelere rağmen devam ediyor. Kütüphane binamız inşallah bu yılsonu itibarı ile bitmek üzere. Eskişehir’e sayın Cumhurbaşkanımızın  28 Mayıs 2011 de sözünü verdiği Eskişehir Teknik Üniversitesine kavuştuk. Eskişehir Şehir hastanesi Türkiye’deki şehir hastaneleri içinde en iyi hizmeti veren hastane seçildi. Onun dışında engelli kardeşlerimiz için gündüz bakım evi Eskişehir Devlet Hastanesi binamızda bitmek üzere. Kasım ayı içerisinde engelli gündüz bakım evi de hizmete girecek.Son zamanlarda sizinde dikkatinizi çekmiştir. Eskişehir çok sayıda yerli ve yabancı turist çekti. Bunun nedeni Eskişehir’e gelmek artık çok kolay”

65 kişi garantisi

Eskişehir’de iç sefer yapılması il ilgili söylentilere değinen Avcı, “Son zamanlarda Eskişehir’e niye iç hat seferleri yapılmıyor söylentileri var. Biz 2011 senesinde yaptık.  Hem İstanbul, hem İzmir’e sefer koyduk. O zaman 6 milletvekili aldık bu kararı. O tarihte hızlı tren rayları döşendiği için İstanbul’a tren çalışmıyordu. Ve Eskişehir’e uçak seferlerini başladık yürümedi. 65 kişilik uçak boş gitti boş geldi. Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir ticaret odası Eskişehir üniversiteleri bir araya gelsinler bir fizibilite raporu hazırlasınlar. Gerçekten, Eskişehir’de 65 kişi dolduracak bir kapasite görüyorlarsa ve bunun garantörü olarak kendilerini göstermeye hazırlarsa,  biz konuşuruz. Ama hızlı tren ile İstanbul’a Ankara’ya, Konya’ya gitmek konforlu ve daha kolay. Ancak yinede bu konuda iddia sahibi olan  herkese fizibilitenizi hazırlayın bizde gidip, THY ile konuşalım”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.