Murat Özcan, “Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de süreceğini düşünüyorum”

AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, “Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de süreceğini düşünüyorum”

Murat Özcan, “Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de süreceğini düşünüyorum”
28 Haziran 2018 Perşembe 14:26

AK Parti İl Başkanı Murat Özcan 24 Haziran seçimleri ardından Eskişehir haber ötesi’nin konuğu oldu. Yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Özcan, “Biz birçok seçim atlattık ama teşkilat olarak bütün motivasyonumuzu yerel seçimlere ayırdık. Biz bütün seçimleri yerel seçimlere bir hazırlık olarak gördük. Teşkilatımız hazırdır. 3000 e yakın teşkilat mensubu var. Hepsi yerel yönetim seçimlerine hazır. Çok iyi projeler ve çok iyi adaylarla beraber yerel yönetimler seçimlerinden güzel sonuçlar çıkacağını herkesin bilmesini istiyorum” dedi. Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde sürüp sürmeyeceğine ilişkin soruyu da yanıtlayan Özcan, “Biz bugün çok güzel bir seçim zaferi sonuçlarını konuşuyoruz. Ama Dündar Ünlü’yü milletvekili yapamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama dördüncü milletvekilini millet ittifakına vermiş değiliz. Nurullah Sazak ve diğer arkadaşlarımızla seçim sürecinde bir araya geldik. Sayın Sazak iyi bir şekilde Eskişehir’i temsil edecek. MHP ile 15 Temmuz’da başlayan o sıcak ilişkinin kurulmasında ufakta olsa bir tuzumuz, bir şekerimiz var. Fakat biz sonuçta iki farklı partiyiz. Ama çok ortak noktamız var. Bu kadar ortak noktası olan iki partinin ortak hedefleri olmalıdır diye düşündük. Ve ben yerel seçimler döneminde de Cumhur İttifakı’nın hayatta kalacağını devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan - 6 yıl önce
Dündar Ünlü’nün,Ak Parti teşkilatına emeği çok büyük 2. Veya 3. Sıradan vekil adayı olmalıydı malesef hakkı yendi tekrar il başkanlığına dönmeli o olmadan teşkilat çok pasif olur