Millet İttifakı kutuplaşmayı ve toplumsal gerginliği ortadan kaldıracak tarihi bir adımdır

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Muhammed Güney, Nazif Ayaz, Muhammed Ali Köse, Adil Keser ve çok sayıda partili seçim çalışmalarına hız kesmeden aralıksız devam ediyor.

Millet İttifakı kutuplaşmayı ve toplumsal gerginliği ortadan kaldıracak tarihi bir adımdır
28 Mayıs 2018 Pazartesi 10:37

24 Haziran'da yapılacak olan seçim için çalışmalarına devam eden Saadet Partisi milletvekili adayları,  Yenikent ve Gültepe Mahallesinde bulunan kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu ziyaretlerde halkın, kötüye giden ekonomi, kutuplaşma, yandaşlık, yalakalık, adam kayırma, adalet gibi konularda adaylara sorular yönelten vatandaşlara, yaşanan olumsuzlukların sebep ve sonuçları izah edilerek çözüm önerileri aktarıldı. 
Özellikle ekonominin ivedilikle çözülmesini isteyen vatandaşlar, Saadet Partisi ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun son zamanlardaki politikalarından memnun olduklarını dile getirdiler.  Çalışmalarda esnasında vatandaşların sıklıkla sorduğu Saadet Partisi, İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından kurulan “Millet İttifakı” ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorulara,  Milletvekili adayları şöyle cevapladılar; “24 Haziran’da iki oy kullanacağız. İlki Cumhurbaşkanı seçmek için. Bu seçim iki turlu olacak ve ilk turda %50 oy alan aday olmazsa ikinci tura gidilecek. Saadet Partisi olarak Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız sayın Temel Karamollaoğlu beyefendidir. Burada herhangi bir ittifak yok. İnşallah kendi adayımızı destekleyeceğiz. Yapacağımız ikinci seçim ise milletvekili seçimleridir. Saadet Partisi, İyi parti, Cumhuriyet Halk Partisi “Sıfır Baraj” projesiyle bir araya geldiler. Bu süreçte Saadet Partisi, İyi parti ve Cumhuriyet Halk Partisi kendi aday ve logolarıyla seçime girecekler. Demokrat Parti ise İyi Parti listelerinden seçime girecek. Adı her ne kadar ittifak olsa da, bu bir seçim işbirliğidir. Çünkü, seçmen işbirliği kuran partilerden istediği partiye oy verecek. Bu oy diğer partiyi etkilemeyecek. Eğer ittifak %10 barajını aşarsa işbirliği yapan tüm partiler barajı aşmış sayılacak. Millet İttifakı öncelikle bir seçim işbirliğidir. Ayrıca Millet İttifakı kuran partiler kendi görüşlerini bir kenarı bırakıp, Türkiye'nin bekası için biraraya gelerek kutuplaşmayı ve toplumsal gerginliği ortadan kaldıracak tarihi bir adımdır” ifadelerini kullandı.
Adayları büyük bir memnuniyetle dinleyen vatandaşlar, adaylara başarılar dilediler. Kutuplaşmayı bitirmeye kararlı olan Saadet Partisi Adayları 24 Hazirana kadar Gece Gündüz demeden Ülkemizde yaşanan bu bozuk düzeni değiştireceklerini söylediler.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.