MİHALIÇÇIK'A ADAY ADAYI OLDU

1973-1982 yıllarının Mihalıççık Belediye Başkanlığı görevini üstlenen İlyas Erken”in kızı Maliye Gelir Uzmanı Hatice Erken Doğramacı “Hayalimiz gelişen bir Malıç”ı CHP ile kavuşturup, derman belediyeciliği ile tanıştırmak" diyerek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

MİHALIÇÇIK'A ADAY ADAYI OLDU
05 Aralık 2018 Çarşamba 13:15

Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Mihalıççık'dan CHP adına  daha önce  açıklanan 6 aday adayına Maliye Gelir Uzmanlığı görevinden istifa eden Hatice Erken Doğramacı da dahil oldu. Hatice Erken Doğramacı adaylık müracaat dosyasını ilçe yönetimine teslim etti. Dosya  açıklamalarda bulunan Doğramacı; “Birlikte, sevgi ile çalışarak kazanma” vurgusu yaptı.
KATILIMCI BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ
Mihalıççık için kurduğu hayalleri ve bu hayalleri gerçekleştirmek üzere ortaya koyduğu hedefleri olduğunu belirten başkan adayı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Nasıl bir belediye, nasıl Malıç hayal ediyoruz? Öncelikle kadınlar, çocuklar, gençler, yaşlılar, engelliler olmak üzere her canlının hayatına dokunan; geçmişine saygılı, geleceğe umutla bakan; insanları mutlu, huzur ve güvenin simgesi; doğası ve dokusu ile çevreci, üreten, paylaşan, katılımcı bir anlayış ile yönetilen, çağdaş, yaşamın merkezinde bir Mihalıççık hayalimiz var. Bu hayalimizi gerçekleştirirken Muhtarlarımızı, Sivil Topluk Kurumlarımızı, Meslek Örgütlerimizi ve her mahallede yurttaşlarımızı tüm hizmet sürecimize daha planlama aşamasında dahil edeceğiz.”
ADİL, LİDER, ÖNCÜ OLACAĞIZ
Yerel yönetimlere yeni bir heyecan, yeni bir bakış açısı getireceklerini belirten Hatice Erken Doğramacı, “Şu anda parti içi bir süreç yaşıyoruz. Birbirinden kıymetli aday adayı arkadaşlarım var. Hepsine gönülden başarılar diliyorum. Ancak benim daha en temelde bir farkım var.Ben daha önce 2 dönem Malıç Belediye Başkanlığı yapmış "Kara İlyas'ın" kızıyım. Ben bir kadın adayım. Kadının titizliğini, toparlayıcılığını, şefkatini, disiplinini yönetim anlayışına yansıtabilecek avantaja sahibim. Şayet aday gösterilirsem seçimi kesinlikle kazanacağıma inanıyorum. İlçemizde yeni bir bakış açısı geliştireceğiz. Ortak aklı hakim kılacağız. Kentimizi tüm bileşenleriyle beraber yöneteceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeyecek bir anne şefkatiyle kentimize yaklaşacağız. Beraber yürümeyi, başarıyı paylaşmayı, başarıdan birlikte haz almayı ilke edineceğiz. Dürüst, dokunulabilir, ulaşılabilir, sorgulanabilir ve şeffaf olacağız. Adil bir hizmet dağılımı yapacağız. Bu anlamda lider ve öncü olacağız” ded
PROJELERİMLE GELİYORUM
Uzun süredir üzerinde çalıştıkları Mihalıççık için gerçekleştirmeyi düşündüğü bir çok projesi olduğunu vurgulayan başkan aday adayı sözlerini şöyle noktaladı: “Önceliğimiz insan. Önce insana, doğaya, canlıya saygı kavramlarının altını her manada dolduracağız. Temel özgürlüklere, insan haklarına ve hayvan haklarına duyarlı olacağız. Birlikte yaşamayı özümsemiş, insan sağlığına önem veren, kültür ve sanatın merkezinde, gençliğin özgür düşüncesine kıymet veren, memnuniyeti ve huzuru toplumun geneline yayan bir anlayış ortaya koyacağız. Bir çok projem var. Projelerimizi yakın bir zamanda geniş katılımlı bir salon toplantısı ile sizlere duyuracağız. Mihalıççık ilçesinde derman belediyeciliğini hayata geçirmek için ben hazırım. Sizlerin ve Malıçlı hemşerilerimin desteği ile birlikte, sevgi ile çalışarak başaracağımıza inanıyorum.” Davetlilere katılımları için teşekkür eden başkan adayı , aday olamaması halinde partisinin aday göstereceği isme destek olacağının da altını çizdi.
HATİCE ERKEN DOĞRAMACI KİMDİR?
1962 Mihalıççık doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini Mihalıççık”ta tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. İş hayatına Mihalıççık Mal Müdürlüğünde Vergi Memuru olarak başladı. Uzun yıllardan beri çalıştığı Eskişehir Vergi Dairesi Gelir uzmanlığı görevinden 30 Kasım 2018 tarihinde Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa etti. Evli 1 kız, 1 erkek çocuğu Annesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.