MHP’DEN BİRLİK MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kadir Bıyık, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde partililer ile bayramlaştı.

MHP’DEN BİRLİK MESAJI
27 Haziran 2017 Salı 14:31

 
İl binasında partililer ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kadir Bıyık, ‘‘ Bayramlar, paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsattır. Dostluğun, hal ve hatır sormanın manevi başlangıcıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecektir. Dargınlıklar bitecek, kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz pekişecektir.” dedi.

Ramazan ayında üzücü olayların yaşandığını söyleyen Bıyık, “Güvenlik güçlerine, eğitimcilere ve sivillere yönelik saldırılar ve şehit haberleri yüreklerimizi dağladı. Bu vesileyle aziz milletimizin, Türk-İslam coğrafyasının Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, vatanımızın bütünlüğü için şehit olan bütün kahramanlara Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.