MHP ve ESMİAD'DAN ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir ve Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD) ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.

MHP ve ESMİAD'DAN ihtiyaç sahiplerine yardım eli
14 Şubat 2018 Çarşamba 17:01

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir ve Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD)’ın ortak sosyal sorumluluk projemiz kapsamında İlimizde daha önceden tespit edilmiş ihtiyaç sahiplerine içinde temel gıda maddelerinin bulunduğu koli yardımında bulunuyoruz.

İl Başkan Yardımcılarımız ve Esmiad üyelerimizle birlikte her ay muhtaç aileleri bizzat evlerinde ziyaret ederek yardım kolilerimizi teslim ediyoruz. Ailelerin yardım karşısındaki memnuniyetleri, yüzlerindeki mutluluklar bizleri ziyadesiyle duygulandırıyor.

Yoksul, dar gelirli ve yardıma muhtaç insanlarımızın bu yöndeki ihtiyaçlarını gidermek bir insanlık görevidir. Bu nedenle durumu müsait vatandaşlarımızın bu ailelere yardım elini uzatarak yardımında bulunmalarını arzu ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.