MHP: Ülkücü terbiye alan kişi yalanlar ile insanları aldatmaz

“Meral Akşener için 300 kişi istifa etti” iddiasıyla ilgili açıklama yapan MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Karakaya, “300 istifa gibi haberlerle kamuoyu yanlış yönlendirilmektedir” dedi.

MHP: Ülkücü terbiye alan kişi yalanlar ile insanları aldatmaz
25 Ağustos 2017 Cuma 02:27

MHP eski İl Başkanı Oğuz Sever’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 kişinin partisinden istifa ettiği haberleriyle ilgili MHP’den açıklama geldi. MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Karakaya, istifa eden partili sayısının 300 değil, yaklaşık 50 kişi olduğunu söyledi.
 
YALAN SÖYLEYEN KİŞİ ÜLKÜCÜ OLAMAZ
 
Yüksek Seçim Kurulu’ndan alınan sayılara göre Tepebaşı’nda 21, Odunpazarı’nda ise 30’a yakın kişinin MHP’den istifa ettiğini açıklayan Karakaya, “Basına verilen ve sosyal medyada paylaşılan resimlerde sayısı 50 kişiyi aşmamışken, nasıl olur da 300 kişilik istifa verebilmişler akıllarda soru işaretidir. Yapılan açıklamada, sözde 300 kişilik istifa 1500 kişiyi etkilemiştir. Öyle düşünmekteyiz ki, sanırım Türkiye genelinde ki sayıdan bahsediyorlar. Eğer Eskişehir için söylenmişse gerçek ortadır. Şuurlu her dava arkadaşımız ve yüce Türk milleti bilir ki, yalan söyleyen kişi ülkücü olamaz. Ülkücü terbiye alan kişi yalanlar ile insanları aldatmaz, akıllarıyla dalga geçmez” dedi.
 
“İSTİFALAR MEMNUNİYETLE KARŞILANDI”
 
Verilen istifaların Milliyetçi Hareket Partisi adına hiçbir anlam ifade etmediğini, bilhassa memnuniyetle karşılandığını ifade eden Karakaya, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin bölündüğünü, kan kaybettiğini düşünenler yanılmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları arınmış, yenilenmiş ve gücüne güç katarak çalışmalarına devam etmektedir. Geçtiğimiz ay içerisinde merkez ilçelerimize 532 yeni üye kaydı gerçekleştirilmiş ve partimize üye olmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır” diye konuştu.
 
“TEŞKİLATLARIMIZ GÖREVLERİNİN BAŞINDA”
 
Karakaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İstifa haberlerine nazaran Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanımız, 14 ilçe başkanımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz tam kadro görevlerinin başında olup, Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Eskişehir’imize tam bağımlılıkla hizmet vermektedir.”
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.