MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin mutlaka teröristlerden tepeden tırnağa arındırılmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ne derse desin, nasıl kıvranırsa kıvransın Afrin’e mutlaka girilmeli, Afrin mutlaka teröristlerden tepeden tırnağa arındırılmalıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin mutlaka teröristlerden tepeden tırnağa arındırılmalıdır
11 Şubat 2018 Pazar 13:56

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlenen "MHP İl ve İlçe Başkanları Toplantısı"nın son gününde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin, girdiği savaştan mağlup dönen aciz bir ülke olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"ABD’nin Mondros ve Sevr prizmasından Türkiye’ye bakışı skandaldır. Bu ülke hiçbir sözünde durmamıştır. Hiçbir vaadini tutmamıştır. Fırat’ın doğusunu hainlere bırakmıştır. Menbiç'e konuşlanmış, Türkiye’ye gözdağı vermeye kalkışmıştır. Kabullenmediğimiz her dayatmayı bir yenisi izliyor; her oldubittinin ardından bir yenisi geliyor. Bunu reddediyoruz, bu zilleti zelillere aynen iade ediyoruz. ABD’nin gözetiminde, Menbiç’ten Afrin'e terörist kaydırıldığı da medyaya yansımıştır. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ne derse desin, nasıl kıvranırsa kıvransın, Afrin’e mutlaka girilmeli, Afrin mutlaka teröristlerden tepeden tırnağa arındırılmalıdır." 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.