MHP'DE İLK SIRA METİN NURULLAH SAZAK'IN

MHP'de milletvekili aday listeleri belli oldu. Eskişehir'de ilk sırayı Metin Nurullah Sazak aldı.

MHP'DE İLK SIRA METİN NURULLAH SAZAK'IN
18 Mayıs 2018 Cuma 12:05

MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.

Listede birinci sırayı Metin Nurullah Sazak aldı. Öldürülen eski Gümrük Bakanı ve MHP Genel Başkan Yardımıcısı Gün Sazak'ın yeğeni olan Nurullah Sazak,  1 Kasım 2015 seçimlerinde MHP 2. sıra adayı olmuştu.

METİN NURULLAH SAZAK KİMDİR?

Metin Nurullah Sazak, 1959 yılında Eskişehir'in Mihalıççık ilçesine bağlı Sazak köyünde dünyaya geldi. Sazak, İlkokulu Eskişehir'de, ortaokul ve liseyi Ankara'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'ni bitiren Sazak, memleketine dönüp tarım ve hayvancılık üzerine çalışmalar yürüttü. Dış ticaret ve inşaat sektöründe çalışmalar üstlenen Sazak, sivil toplum kuruluşları ve vakı yönetimlerinde görev aldı. İngilizce bilen Sazak, evli ve 2 çocuk babasıdır

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bozkurt - 6 yıl önce
Eskisehır için MHP de yeni dönem başlıyor. Şimdi artık İYİ Parti düşünsün.