MESELE PARTİ DEĞİL MEMLEKET MESELESİ

CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP’nin parti okulu tarafından düzenlenen eğitime katıldı.

MESELE PARTİ DEĞİL MEMLEKET MESELESİ
23 Ocak 2017 Pazartesi 13:55

Halen Parti İçin Eğitim Komisyonunda görevli olan Usluer, parti okulunda her aşamada görev yaptığını ve bu ortamda usta eğitici olmanın çok değerli olduğunu dile getirdi. 2011 yılından beri eğitimler verdiğini ifade eden Usluer, “Önemli olan birikiminizi ifade ediş biçimimizdir. Bizi dinleyen kitleyi tanımak ve iletişimi onların penceresinden bakarak sürdürmemizde fayda var. Bu eğitimler bu anlamıyla çok değerli. Biz siyasetçilerin her ortamda insanlarla temas halinde olması ve meramını her kesime doğru bir biçimde ifade etmesi gerek. Bunun için önce eğitici eğitmenlerimiz yetişmeli ve iletişim ağımız genişlemeli” dedi.
Usluer, referandum sürecine de, umutlu olduğunu ve bu umudu inançla çoğaltmak gerektiğini söyledi. Anayasa değişikliği için yapılacak referandumun bir memleket meselesi olduğunu ve bunun sadece bir partinin derdi olmadığını belirten Usluer, “ Bu süreçte hepimizin sorumluluğu büyük. Anayasa değişikliğinin ne anlama geldiğini, bunun bir diktatörlük manifestosu olduğunu doğru bir dille ifade ettiğimiz takdirde vatandaşın bu değişikliği onaylaması mümkün değil.  Unutmayalım ki Türkiye saraydan büyüktür. Önemli olan bizim her platformda bu değişimin ülkeye neler kaybettireceğini anlatmamızdır.” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.