MECLİS’TE BU PROJEYE ONAY VERMEDİK

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Hamamyolu projesi kapsamında bölgede yapılan çalışmaların esnaf ve vatandaş üzerindeki etkisini inceledi. Doğan, Hamamyolu Projesini, ‘Şehrin kalbine saplanmış bir bıçak’ olarak nitelendirdi.

MECLİS’TE BU PROJEYE ONAY VERMEDİK
27 Temmuz 2017 Perşembe 15:10

Hamamyolu esnafıyla da dertleşme fırsatı da bulan Doğan, Hamamyolu Projesini istisnasız kimsenin beğenmediğini vurguladı. Doğan, “Biz siyaset yapma derdinde değiliz. Burada söylediklerimizle siyaset de yapmıyoruz. Esnafın, burada evi olanın, Odunpazarı ilçesinin şikâyet ve sıkıntılarını dile getiriyoruz. Kimse beğenmedi bu işi, bu çok net” diye konuştu.
 
ESNAF KEPENK KAPATMAK ZORUNDA KALDI
Esnafla yaptığı görüşmelerde, durumun zannedilenden daha vahim olduğunun ortaya çıktığını da dile getiren Doğan, Eskişehir’in en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Hamamyolu’nda pek çok esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını hatırlattı. Hamamyolu Projesi adı altında yürütülen çalışmaları, ‘Şehrin kalbine saplanmış bir hançer’ olarak nitelendiren Doğan, “Bu rezil inşaatın daha bitmeden esnafa ne kadar zarar verdiği ortada. Dükkânını kapatıp gidenler var, kalanların da dayanma gücü kalmadı zaten. Buraya yapılanlar şehrin kalbine bir hançer gibi saplandı. Yazıktır, günahtır” ifadelerinde bulundu.
 
 
SUÇLARINA ORTAK ARIYORLAR
 
Doğan "Bizim, AK Parti olarak böyle bir çalışmanın altına imza atmayacağımızı herkes biliyor ama bir takım uydurmalarla sanki bizim onayımız varmış gibi gösterilmeye çalışılıyor maalesef. Çok açık ifade edeyim ki böyle bir işin altına ne Meclis'te ne de başka bir mecrada imza atmadık, onay vermedik. Kimse çarpıtmalarla kendi suçuna ortak aramasın"  dedi.  
 
“AĞAÇLARIN KÖKÜNE ASİT DÖKÜLDÜ” İDDİASI
 
Bölge esnafının, ağaçların köküne asit döküldüğünü iddia ettiğini de kaydeden Doğan, "Eski bir Hamamyolu esnafı olarak, Hamamyolu'nda esnafımızla konuşunca büyük bir endişeye sahip olduklarını gördüm. Onlara, kimsenin Kurban Bayramı'na 10 gün kala kaldırımları sökmeyeceğini, içlerini rahat tutmaları gerektiğini söyledim. Sayın Kazım Kurt'un yönettiği bir belediye bile bu kadar insafsız olamaz. Eminim Kurban Bayramı'na 10 gün kala böyle bir yanlışa imza atılmaz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.