MECLİS ÜYELERİ LİSTELERİNDE DİKKAT ÇEKEN AYRINTILAR

‘Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyeleri aday listesi YSK’ya teslim edildi.  Listelerde dikkat çeken ayrıntılar ise şöyle;

MECLİS ÜYELERİ LİSTELERİNDE DİKKAT ÇEKEN AYRINTILAR
19 Şubat 2019 Salı 14:34

‘Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyeleri aday listesi YSK’ya teslim edildi.  Listelerde dikkat çeken ayrıntılar ise şöyle;

-Mevcutlardan sadece iki isim var-

‘Cumhur İttifakı’ listesinde, mevcut AK Partili Odunpazarı belediye meclis üyelerinden hiçbiri yer almadı. Tepebaşı’nda ise mevcut belediye meclis üyelerinden Mustafa Birsen ve Orhan Durmuş ‘cumhur ittifakı’ listesinde ilk sıradan kendilerine yer buldu.

-MHP’den 12 isim yer aldı-

Tepebaşı ve Odunpazarı’nın toplam 66 kişilik listesinde MHP’den 12 isim yer verildi. 

Odunpazarı’nda Mustafa Ünal, Mehmet Kıyak, Eyüp Can, Murat Destici, Melek Öngül, Abdurrahim Akın Barış, Yılmaz Özyurt ve Zeki Sarı isimleri yer aldı. Tepebaşı listesinde ise MHP’den Eyüp Yılmaz, Mustafa Şen ve Leman Sivri isimlerine yer verildi. 

-BBP listelerde yok-

Merkezde ‘Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı alan Büyük Birlik Partisi’ne belediye meclis üyeliği listesinde yer verilmedi. 

-Yönetim kademeleri de yer aldı-

AK Parti’nin il kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerin de ‘cumhur ittifakı’ listelerinde kendisine yer buldu. Listede;  AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Bacakoğlu, Zuhal Sezgin ve Seval Güler,  İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Emre Aydın, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir, Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Yeşim Aslantaş yer aldı. 

-66 kişilik listede 15 kadın yer aldı-

Tepebaşı’nda 33 kişilik aday listesinde 7 kadın isim, Odunpazarı’nda ise 8 kadının ismi  yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.