MECLİS DALGA GEÇİLME YERİ DEĞİLDİR!

Olağanüstü toplanan ESKİ Genel Kurul toplantısından gündemin oylanması sırasında AK Partili üyelerin verdiği ret oyu Meclis’te soğuk rüzgarlar estirdi.

MECLİS DALGA GEÇİLME YERİ DEĞİLDİR!
13 Aralık 2017 Çarşamba 20:52

ESKİ Genel Kurulu Yılmaz Büyükerşen başkanlığında toplandı.  Büyükerşen, 4 maddelik gündemi Meclis’in onayına sundu. Ancak gündeme AK Partililer hep birlikte ret oyu verdi. AK Partililerin verdiği ret oyu Meclis’te büyük şaşkınlık yarattı. AK Partililerin gülerek, birbirlerine bakması Büyükerşen’in tepkisine neden oldu. AK Parti Grup Sözcüsü Ahmet Yapıcı, “Bizim bu gündemi burada okumamıza gerek yok. Bu gündem gazetede yayınlandıktan itibaren kabul edilmiş sayılır. Biz bunu hatırlatmak için ret oyu verdik” dedi.  Büyükerşen ise 18 yıldır Meclis Başkanlığı yaptığını ve bunun böyle devam ettiğini belirterek, “Meclis dalga geçme yeri değildir” diyerek, AK Partilileri ciddiyete davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent - 6 yıl önce
Bu topluluk bu şehrin kutsal meclisinde bulunmayı hak etmiyor.Bu ne saçmalık,ne rezilliktir.Adam gibi işinizi yapın....