Kütahyalı başkanın Eskişehir ile ilgili sözlerine AK Parti ve CHP’den tepki geldi

AK Parti Kütahya İl Başkanı’nın Eskişehir hakkında söylediği sözlere CHP ve AK Parti kanadından tepki geldi.

Kütahyalı başkanın Eskişehir ile ilgili sözlerine AK Parti ve CHP’den tepki geldi
09 Nisan 2018 Pazartesi 15:53

Anadolu Gazetesi’nde yer alan habere göre; “Kütahya’nın neyi eksik” sorusuna kızan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş “Ayıp olmasa söyleyeyim yani... Kütahya’nın çapkınları Eskişehir’e gidiyorsa varsın gitsin” dedi.

Sunucu “Kütahya’nın koca bir köy olduğu, gelişmediği yönünde eleştiriler var. Bunlara ne diyorsunuz” diye Çetinbaş’a soruyor.

Çetinbaş, şöyle konuştu:
“Neyle alakalı. Ben böyle düşünmüyorum. Bana bunu söyleyenlere ‘ne eksik’ diye soruyorum. Eskişehir ile kıyaslanıyorsa Kütahya’yı daha gelişmiş ve kimliğine sahip buluyorum. Gece hayatının bizim manevi ve milli değerlerimize uymayan hasletlerin, ideolojisini kaybetmiş gençlerin gece yarılarına kadar eğlenmesi eğer bir gelişmişlik modeliyse buna benim söyleyecek sözüm yok.”

Vizyon filmler Kütahya’da!


“Bizim eksiğimiz var. Özel sektör yatırımlarıyla alakalı ama şehrin eksiklikleriyle alakalı işte vizyon filmler Kütahya’da. Her hafta en iyi tiyatro gösterileri Kütahya’da. Kütahya Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.”

Eskişehir teşkilatı bize özeniyor


“Tarih, kültür ve medeniyet şehri... Sakin şehir, kimlikli şehir olması yolunda hareket ediyoruz. Arkadaşlarıma soruyorum; neyi eksik buluyorsunuz? Mesela ben Eskişehir’e gittiğimde teşkilattaki arkadaşlarımız da Kütahya’ya özeniyorlar. Ayıp olmasa söyleyeyim yani... Kütahya’nın çapkınları Eskişehir’e gidiyorsa varsın gitsin. Eğer kasıt buysa... Olur mu yani böyle bir şey?”

CHP: Ağzından küfür akıyor

Kütahya İl Başkanının Eskişehir ile ilgili sözlerine CHP İl Başkanı Sinan Özkar ve AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca tepki gösterdi. 

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Kütahya’yı temsil etmiyorsun. Ağzından küfür akıyor. Eskişehir ve Eskişehir’in temsil ettiği değerler seni ürkütüyor, ürk zaten. Kütahyalılara ve Eskişehirlilere ettiğin hakaret, senin ve senin temsil ettiğin zihniyetin sona yaklaştığını gösteriyor” ifadelerine yer verdi.

AK Parti: Maksadını aşan cümleler

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca; Kütahya il başkanımızın maksadını aşan cümleler kullandığını düşünüyorum. Eskişehir’de yaşayan ve Eskişehirli olmaktan her daim gurur duyan birisi olarak verdiği örneklerin çok sığ olduğunu ve Eskişehirlileri bağlamadığını düşünüyorum. Bir Eskişehirli olarak, Eskişehir’in tamamının kalitesizlikle suçlanmasını doğru bulmuyorum” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Demircioğlu - 6 yıl önce
Sayın İbrahim Yılmaz Kaynarca, Eskişehir'lilerin ne kadarının kalitesiz olduğuna da siz karar varıyorsunuz herhalde? Sizin yanıtınız ne kadar maksadını aşıyor?
Avatar
Doc. Dr. Duran KATAR - 6 yıl önce
Mustafa bey, belirleme yetkisi sizde galiba KAYNARCA sahaniza mi girdi anlamadim.