KURT VE ATAÇ BAYRAMLAŞMADA PARTİLİLERE SESLENDİ

Bayramın ikinci günü bayramlaşmak için il binasında bir araya gelen CHP'lilere seslenen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ,son bir haftaya girilirken, korkmadan ve umudu yitirmeden mücadele edilmesi gerektiğini belirtirken, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç AK Parti'ye "Bunlar 5 vakit namaz kılıyorlar, 55 vakit yalan atıyorlar "sözleri ile yüklendi.

KURT VE ATAÇ BAYRAMLAŞMADA PARTİLİLERE SESLENDİ
16 Haziran 2018 Cumartesi 13:08

CHP İl Örgütü Bayraımın ikinci gününde il binasında bayramlaştı Bayramlaşmaya örgüt üyleri ile birlikte milletvekili adayları ve belediye başkanları katıldı. Partililere seslenen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt; "Tüm partili arkadaşlarımızın bu günden son haftaya bir final havasında girmesini diliyorum. Yeni yeni ufuklar açılacak. Yepyeni bir Türkiye kurulacak. Buna ben inanıyorum, hepimizin de inanması gerekiyor. Bugün 16 yıllık dönem sona erdi. 16 yıl boyunca Türkiye’nin çözülemeyen tüm sorunların sorumlusu AKP hükümetleridir. Bundan sonra söyleyecekleri hiç bir şeyin doğru olmadığını vatandaşlarımıza anlatmalıyız Şimdiye kadar yapılan popülist politikalarla insanları kandırdılar ama esas kandırılanın kendileri olduğunu Türkiye’nin gelmiş olduğu ekonomik durumdan anlıyoruz. Türkiye bugün iflas etmiş bir ekonomiye sahiptir. Bunun tek sorumlusu Adalet ve Kalkınma Partisidir. Türkiye bugün iflas etmiş bir adalet e ve hukuka sahiptir. Bunun tek sorumlusu Adalet Ve Kalkınma Partisidir. Türkiye bugün iflas etmiş bir toplumsal barışa sahiptir. Bunun tek sorumlusu Adelet Ve Kalkınma Partisidir. Bunu anlatmaktan korkmamalıyız. Taban da bilmeden iyi niyetle oy verenler hariç Adalet ve Kalkınma Partisi’ne hizmet eden başta bürokratlar olmak üzere bunların tümü hesap verecektir. Pazar günü biz AKP’nin uşaklığını yapan bürokratlara şimdiden seslenmeliyiz; “pazartesi günü bu işin hesabını sorarız” Partili arkadaşlarımızın bu haftadan itibaren hiçbir şeyden korkmadan parti mücadelesini en üst düzeyde sürdürmesi gerekmektedir 24 Haziran Pazar günü hiçbir güç bizi seçimi kazanmaktan alıkoyamaz. İster polis, ister jandarma, ister kaymakam bunun şimdiden böyle bilinmesini istiyorum. Seçim kurulu yüksek secim kurulu hiç fark etmez ciddi bir oy farkıyla bu seçimi alacağız inşallah. Muharrem ince ilk turda seçilir ve inşallah parlamento da çoğunluğu sağlayacağız başka türlü Türkiye’nin bugün ki olumsuz şartlarını düzeltme şansınız yoktur. O nedenle umudu yitirmeden, morali bozmadan, hiç kimseden de korkmadan son haftayı dolu dolu geçirmeliyiz diye konuştu.

ATAÇ TÜRKİYE DE OLAN BÜTÜN HADİSELERİN SORUMLUSU BUNLARDIR

KazımKurt'tun ardından partililere seslenen Ahmet Ataç ise "Bayramın üçüncü günü ondan sonra bir 6 günümüz kalıyor.  Gerçekten çok yoğun çalışmamız lazım. İnanın adaylarımız yoğun çalışmalar yapıyor. Bizlerde onlara destek vererek, bugüne geldik. Tabi  Muharrem İnce Türkiye’de zaten farklı bir kulvar açtı.  Birkaç kere gittiği yere gittim işte Bilecik’e gittim, Kütahya’ya gittim, Afyon’a gittim. Yani zor olan illere gittim. Orda da inanılmaz kalabalıklar vardı ve ordada herkesin yüzü gülüyordu. Herkes yeni bir umutla Muharrem İnce’ye bakıyorlardı ve destek veriyorlardı. Bunlar önemli şeyler. Mesela Kütahya da 1977’den beri milletvekilimiz olmadı. Eski arkadaşlarımız bunları çok iyi bilir. Hatta Kütahya’da esnaf bir milletvekili çıkacağını biliyorlar. Eğer Kütahya’dan bir milletvekili çıkarsa bu iş bitmiştir arkadaşlar.  Fenerbahçe de devrilmeyecek başkan devrildi. Demek ki siyasete de bu yansıyabilir. Bizde de yeni bir Ali Koç çıkarabiliriz. Bir sorunun parçası sorunu çözmez bu bir gelenektir. Türkiye’de olan bütün hadiselerin sorumlusu bunlardır . “OHAL’İ kaldıracağım” diyor, “ekonomiyi düzelteceğim” diyor, “bedelli askerliği çıkaracağım” diyor. Şimdi çıkar  elini tutan mı var? İşi gücü yalan. Bunlar beş vakit namaz kılar, elli beş vakit yalan söyler arkadaşlar” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.