KURT'UN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI TAKDİR EDİYORUZ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. İYİ Parti İl Başkanı Ektaş, Kurt’un belediyecilik anlayışının takdir ettiklerini söyledi.  

KURT'UN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI TAKDİR EDİYORUZ
23 Ağustos 2019 Cuma 14:30

 İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş, Kurt’un yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizi ziyaret eden her misafirimiz bizim için değerli ama özellikle kentimizi teslim ettiğimiz değerli belediye başkanlarımızı da burada ağırlamanın da çok ayrı bir önemi ve değeri var.  Sayın Belediye Başkanımız Kazım Kurt bundan önceki dönemde halkçı, demokratik, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla çok önemli başarılara imza attı. Başarılarının takdirini de son yapılan seçimlerde gördü. Şehrimizin karşı karşıya olduğu sorunları zaman zaman gündeme getirdik.  Bunları dile getirmek tüm partilerin olduğu gibi İYİ Parti’nin de görev ve sorumluluğu. Siyasi partilerin birbirinden ayrı olması apayrı, yapılan hizmetlerin gerçek anlamıyla takdir etmek apayrı. Bu anlamda Sayın Başkanımıza hem göstermiş olduğu başarı için hem de partimize yapmış olduğu bu ziyaret için teşekkür ederiz. Partiler arasında yapılacak olan bu sık görüşmeler toplumdaki gerginliği de azaltır.  Siyasetin sadece gerginlik ve eleştiri üzerine olmadığını dostluğun, kardeşliğin, kucaklaşmanın da siyasette var olduğunu biz siyasete bakan  topluma ne kadar anlatırsak, toplumdaki ayrışmayı da o kadar ortadan kaldırırız” ifadeleri kullandı.

“KATILIMCILIK VURGUSU”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt ise, demokrasi vurgusu yaparak “ Demokrasi uzlaşmadır.  Eleştiri ve özeleştiri demokrasinin temel mekanizmasıdır.  Biz her türlü eleştiriye açık bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetiyoruz. Bu nedenle bütün partilerin, bütün insanların görüşleri bizim için önemlidir.  Kentte yapılacak olan iyi şeylerde herkesin payı olsun istiyoruz” diye konuştu.  


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.