KURT: “TECAVÜZLERİ VE ONLARI SAKLAYANLARI KORUMAYIN”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İstanbul'da yaşanan küçük çocukların hamile kalması olayına tepki gösterdi.

KURT: “TECAVÜZLERİ VE ONLARI SAKLAYANLARI KORUMAYIN”
18 Ocak 2018 Perşembe 10:25

İstanbul Küçükçekmece’deki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 5 aylık süreçte gelen, yaşları 18’in altında 39’u Suriyeli 115 çocuğun hamile olduğu ortaya çıktı. Hastanede görevli bir personel, çocuklarla ilgili kayıtların polise bildirilmediğini saptayınca önce tutanak hazırladı sonra durumu savcılığa bildirdi. Durumu ihbar eden görevli hakkında inceleme başlatıldı ve görev yeri değiştirildi.


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaşananlara sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Kurt, “İstanbul'da bir hastanede son 5 ayda 115 hamile çocuğun kaydı yapıldı! Çocukların 38'i 15'inden küçük. Durumu polise bildirmeyen hastane yönetimine hiçbir şey yapılmadı. İhbar eden personel ise sürüldü. Tecavüzcüleri ve onları saklayanları korumayın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.