KURT: SORUMLUSU İKTİDARDIR

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Akcami ve Erenköy Pazarını gezdi. Vatandaş Kurt’a pahalılıktan dert yandı.

KURT: SORUMLUSU İKTİDARDIR
15 Mart 2019 Cuma 13:52

Perşembe Günleri Akcami ve Ereköy Mahallelerinde kurulan pazarları gezen Başkan Kazım Kurt, burada pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar ve pazar esnafı Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, meyve ve sebze fiyatlarını da kontrol etti. Başkan Kurt, kiminle sohbet etse pahalılıktan şikayet etti. Esnaf meyve ve sebze fiyatları pahalı olduğu için satış yapamamaktan yakınırken, vatandaşlar da geçinmekte zorlandıklarını anlattı. Ekonomik krizin en çok mutfağı vurduğunu söyleyen vatandaşlar, aldıkları maaşlar ile ay sonunu getiremediklerini kaydetti.

Yaşanan ekonomik sıkıntının sorumlusunun 17 yıldır Türkiye’yi yöneten AKP hükümeti olduğunu söyleyen Başkan Kazım Kurt, “Ülkeyi onlar yönetmiyor gibi davranıyor; kendisine karşı çıkan herkesi; pazarcıyı, marketçiyi terörist ilan ediyorlar. Vatandaşımız her şeyi biliyor ve farkında, inanıyorum ki cevabını da 31 Mart 'ta verecektir” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.