KURT İSTANBUL'A OTOBÜS KALDIRIYOR

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 23 Haziran seçimlerinde İstanbul'da oy kullanacak olan seçmenler için otobüs kaldıracağını duyurmuştu.

KURT İSTANBUL'A OTOBÜS KALDIRIYOR
10 Haziran 2019 Pazartesi 13:47

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 23 Haziran seçimlerinde İstanbul'da oy kullanacak olan seçmenler için otobüs kaldıracağını duyurmuştu.  Kurt yaptığı paylaşımda, "Değerli arkadaşlarım,otobüsler dolmaya devam ediyor. Sayı sınırlamamız yok. Seçmen olduğunuza dair belgeniz, ad-soyad ve telefon numaranızı bana mesaj atmanız yeterli. Seçime kadar sık sık hatırlatacağım.İstanbul seçmeni olup Eskişehir'den oy kullanmaya gitmeyen kalmasın.Sevgiler" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma Yimaz - 5 yıl önce
Eskisehire Yakışan Başkanımızi destekledik Desteklemeye Devam yaptığın Bu dayanışmayla sizi kutluyorum Kazım Kurt Eskişehir Odunpazarı Belediye Baskani