Kumbarasındaki tüm parasını Muharrem İnce için bağışladı

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrrem İnce’nin iktidar tarafından devletin bütün imkanlarını kullanarak seçim kampanyası yürütmesine karşı; Amasya Mitingi’nde “Ateşleyin bakalım” diyerek başlattığı yardım kampanyasına Eskişehir’den büyük destek geldi.

Kumbarasındaki tüm parasını Muharrem İnce için bağışladı
25 Mayıs 2018 Cuma 12:32

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek olmak için CHP Tepebaşı İlçe Örgütü üyeleri banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sabah saatlerinde Yeni Bağlar Üniversite Caddesi üzerindeki bankaya gelen partililer ve vatandaşlar İnce'nin hesap numarasına çeşitli miktarlarda bağış yaptı.

Muharrem İnce'ye destek olmak için gelen 11 yaşındaki Arda Alkan da kumbarasında biriktirdiği paraları İnce'nin seçim kampayası için bağışladı. Vezne önünde kumbarasını açan Alkan, çıkan bütün parasını yatırarak dekontunu aldı.

Kampanyaya destek veren partililer daha sonra banka önünde dekontlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.