Konakçı kadınlara ve çocuklara özel projelerini açıkladı:

CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakcı, seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. Her kesimden insanla kucaklaşan ve büyük ilgi gören Konakcı, son olarak Alikan, Ortaköy, Doğanay, Sadıroğlu ve Başkurt mahallelerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Konakçı kadınlara ve çocuklara özel projelerini açıkladı:
21 Mart 2019 Perşembe 14:48

Çifteler’de hayata geçireceği projeleri açıklayan Konakcı, projelerinin merkezinde kadınlar ve çocuklar da olduğunu belirterek “İlçemizde Belde Evleri açacağız. Buralarda kadınlarımız için meslek edindirme kursları olacak. Geleneksel zanaat ve el sanatlarına ilişkin kurslarla sertifika alan kadınlarımızın ürünlerine kooperatifler kanalıyla şehir merkezinde satış imkânı sağlanacak. Kadınlar kazanacak” dedi.

BELDE EVİ, KREŞ, ÜCRETSİZ OKUL SERVİSİ,

ÜCRETSİZ İNTERNET VE ÖĞRENCİ YURDU

Kadınların sosyal hayata katılmaları ve gönül rahatlığı içinde işe gidebilmeleri için ilçede belediye bünyesinde kreş açacaklarını ifade eden Konakcı “Kreş açacağız. Böylece kadınlar gönül rahatlığı içinde işe gidecek ve sosyal hayata katılabilecek. Çocuklarımızın eğitimine destek olacak kurslar düzenleyeceğiz. Açacağımız belde evlerinde ücretsiz internet hizmeti vereceğiz. Çifteler içinde ücretsiz okul servisi hizmeti sağlayacağız ve okula gitmeyen çocuk kalmayacak” diye konuştu.

Konakcı, Çifteler’de öğrenim gören öğrenciler için de Öğrenci Yurdu açılacağının müjdesini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.