KONAKÇI: ÇİFTELER SANAYİ ESNAFININ YÜZÜ BİZİMLE GÜLECEK

CHP Çifteler Belediye Başkan adayı Zehra Konakçı, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Çifteler’in en önemli sorunları arasında ekonomi olduğunu ifade eden Konakçı, ilçede faaliyet gösteren sanayi esnafını ziyaret etti.

KONAKÇI: ÇİFTELER SANAYİ ESNAFININ YÜZÜ BİZİMLE GÜLECEK
08 Şubat 2019 Cuma 16:03

ÇİFTELER SANAYİSİ DESTEK GÖRMÜYOR

Çifteler’in önemli sanayi yatırımlarına ve üretimlere ev sahipliği yapması gerektiğini ifade eden Konakçı, Çifteler’in sahip olduğu potansiyeli hayata geçireceklerini söyledi. Çifteler’i cazibe merkezi haline getireceğini belirten Konakçı “Çifteler, yıllardan bu yana mevcut yönetimden dolayı hak ettiği yatırımı ve ilgiyi görmüyor. Üzülerek görüyoruz ki, ortaya konulmuş herhangi bir vizyon ve proje de olmadı. Bunu ortadan kaldırmak için çalışmalara başladık. Eskiden Çifteler’in küçük sanayicisi burada üretim yapıyordu; Döküm Atölyesi vardı. Makine üretiliyordu, lastik kaplama yapılıyordu, cam imalat sanayisi vardı. Ancak yeterli desteği göremediği için hepsi kapanmak zorunda kaldı. Çifteler eskiden üretim merkeziyken şimdi tüketim merkezi oldu. Biz sanayi esnafı ile birlikte hareket ederek sorunları ortadan kaldırıp Çifteler’i tekrardan cazibe merkezi yapacağız. Çifteler’i birlikte yöneteceğiz. Sanayi esnafının sorunlarını çözmek için birlikte hareket edeceğiz” dedi.

SORUNLARI BİRLİKTE HAREKET EDEREK ÇÖZECEĞİZ

Küçük Sanayinin yollarının içler acısı olduğunu ve yeşil alan eksikliğinin bulunduğunu söyleyen Konakçı “Sanayici esnafımızın sorunlarını hep birlikte çözmek istiyoruz. Başta yol ve yeşil alan sorununu çözeceğiz.Burada en büyük sorunlardan biri de esnafın bu bölgede dükkan bulamaması. Çünkü, esnafın durumu o kadar kötü ki bazı dükkanlar çiftçilere kiralanmış durumda. Üretim yapılması için kullanılması gereken dükkanlar çiftçinin hububat deposuna dönüşmüş. Bu ekonominin de sanayici esnafının da içinde bulunduğu durumu gösteriyor. Çiftçiye de sanayici esnafına da hak ettiği desteği ve ilgiyi almaları için birlikte hareket ederek sorunları çözeceğiz” diye konuştu. 

Çifteler sanayi esnafı ise mevcut sorunlarını CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı’ya aktardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.