KİMSEYLE PROBLEMİM YOK

CHP Milletvekili Yüksel, parti içindeki tartışmalarla ilgili de konuştu. Yüksel, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan, yönetici sıfatını taşıyan bir kişiyle hiçbir problemim yok. Herkes, her istediğini söylemekte tabiki özgür” dedi.

KİMSEYLE PROBLEMİM YOK
07 Ocak 2017 Cumartesi 14:55

BENİM ONLARLA NE PROBLEMİM OLABİLİR?”
Yüksel, gazetecilerin ‘Eskişehir’de CHP içerisindeki sıkıntıları nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Mahalle yanarken, mahallenin o…saçını tararmış. Türkiye bir yangın yerine gidiyor. Tüm kazanımlarımızı kaybediyoruz. Hiç birimizin can güvenliği, mal güvenliği ortada değil. Bu tür tartışmaları yapanlar, bu tür tartışmaların üstüne benzinle gidenler, o mahallede sıfatını söylediğim kişiye benzer. Şahsım adına konuşuyorum benim ne Eskişehir’de, ne Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan, yönetici sıfatını taşıyan bir kişiyle hiçbir problemim yok. Herkes, her istediğini söylemekte tabiki özgür. Yılmaz Büyükerşen’in elinde büyüdüm. Kapı bir komşusuyum. Ahmet Ataç  ‘benim elimde büyümüş bir delikanlıdır’ demiş benim için. Kazım Kurt, avukat olan babamın staj arkadaşı. Benim onlarla ne problemim olabilir. Hepsinin küçüğüyüm. Saygımı bozmadan, bildiğim yolda sadece yasama görevimi yapmaya çalışırım. Dolayısıyla yerel olarak Eskişehir’deki bu tür tartışmalar beni enterese etmiyor. Hayatımda hiçbir yerde kapsamıyor.”
“GENEL BAŞKAN TALİMAT VERDİ”
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın ‘davet etmediğim halde meclis ziyaretlerine katılıyor” sözlerine ise şöyle yanıt verdi: “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, hem Gaye Usluer’e, hem de şahsıma Eskişehir’den gelen herhangi bir grupta bizi de onlarla birlikte olmamız talimatını verdiği için biz bunlara katılıyoruz. Yasama faaliyetlerinden fırsat bulduğumuz sürece katılıyoruz.  Ben öyle ya da böyle Eskişehir’in milletvekiliyim. Bana verilen görev Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yasama faaliyetlerine katkıda bulunmak. Yaptığım faaliyetlerle de takdir edildiğimi görüyorum. Bundan başka benim için her şey boş.”
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.