KILIÇDAROĞLU: BÜYÜKERŞEN SON DERECE BAŞARILI

CNN Türk’te konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ise, “Yılmaz Büyükerşen ile böyle bir konuyu görüşmedik” dedi.

KILIÇDAROĞLU: BÜYÜKERŞEN SON DERECE BAŞARILI
22 Mart 2018 Perşembe 00:16

CNN Türk’te Şirin Payzın'ın sunduğu ‘Ne Oluyor?’ programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 yılında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin izleyeceği strateji hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçimine daha epey zaman var. Çıkaracağımız adayın, bizim dışımızdaki seçmen kitlesinin de kabul edeceği türden bir aday olması lazım. Cumhurbaşkanı adayının topluma güven vermesi lazım. Yıpranmamış kişiler arasından seçilmesi lazım. Kafamızda birden fazla isim var" diye konuştu.

Kulislerde konuşulan Abdullah Gül ve Yılmaz Büyükerşen isimleri için ise; " Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız, Eskişehir’i bir dünya kenti haline getirdi. Yemyeşil bir Eskişehir… Bursa’dan fazla turistin gittiği bir Eskişehir oldu. Son derece başarılı ve çalışkan bir belediye başkanı.  İyi bir akademisyen. Aynı zamanda başarılı bir belediye başkanı.  Bütün bunlar bizim önümüzde duruyor. Abdullah Bey'in cumhurbaşkanlığı tarafsızdı. Eskişehir Belediye Başkanımız Sayın Büyükerşen de son derece başarılı. Fakat bugüne kadar her iki isimle de böyle bir konuyu konuşmadık" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.