KEMAL KILIÇDAROĞLU TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Türkiye genelinde "teşekkür ziyaretleri"ne başlıyor.

KEMAL KILIÇDAROĞLU TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKIYOR
29 Temmuz 2019 Pazartesi 14:04

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Türkiye genelinde "teşekkür ziyaretleri"ne başlıyor.  Kılıçdaroğlu'nun programı henüz netleşmezken, Eskişehir'e gelmesi de bekleniyor. 
İlk ziyaretlerini CHP'nin yerel seçimlerde yüzde 50'nin üzerinde oy aldığı Artvin ve Ardahan'a yapmaya hazırlanan Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarını tebrik edip vatandaşlarla buluşacak. Kılıçdaroğlu'nun ağustos ayı içerisinde yapacağı ziyaretlerin planlamasının sürdüğü belirtildi. Daha önce Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerini ziyaret edip Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na tebriklerini ileten Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başarılı olduğu yerler başta olmak üzere bazı il ve ilçelere yapacağı ziyaret programı netleşiyor. 2-3 Ağustos’ta yapılacak ziyaretlerde Artvin’de Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardahan’da Faruk Demir ile bir araya gelecek Kılıçdaroğlu, başkanları tebrik edip, vatandaşlarla buluşacak.

Ardahan’da festival
Kılıçdaroğlu’nun, Ardahan Belediyesinin ev sahipliğinde bu yıl 18’incisi düzenlenen Ulusal Kültür ve Bal Festivali’ne de katılması bekleniyor. Bal stantlarının açılışı ve halk oyunları gösterisiyle başlayacak festivalde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bir konuşma yapabileceği belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.