KAZIM KURT’TAN ÜNLÜ’YE ESKİŞEHİRSPOR ELEŞTİRİSİ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, geçtiğimiz gün kamuoyuna açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’yü eleştirdi.

KAZIM KURT’TAN ÜNLÜ’YE ESKİŞEHİRSPOR ELEŞTİRİSİ
04 Kasım 2017 Cumartesi 11:24

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’nün açıklamalarını sosyal medyadan cevap veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ünlü’nün Eskişehirspor konusunda bir açıklama yapmamasını eleştirdi.

Sezon başında Ak Parti’nin devreye girmesiyle görevi kabul eden Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, daha sonra yaptığı açıklamalarda şuana kadar bir desteğin olmadığını ve AK Parti Genel Başkan Yardımıcı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın kaynak oluşturmak için girişimlerde bulunduğunu ifade etmişti. Öte yandan, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel’in Esstore mağazasının Ak Parti Odunpzarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın olduğu iddialarına ilişkin açıklamaları olmuştu.

Başkan Kazım Kurt’ta Ünlü’nün bu konuda herhangi bir açıklamama yapmamasına, “Dündar Ünlü, Eskişehirspor ile ilgili de bir şey söyleseydi. Keşke. Esstore ne oldu? Hani kaynak yaratılacaktı?” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yaptığı basın toplantısında, Alpu Ovası’na yapılması planlanan termik santral ile ilgili algı operasyonu yapıldığını söyleyen Ünlü, bütün konuşmaların bitmesinin ardından kamuoyuna açıklama yapacaklarını ifade etmişti. Belediye Başkanı Kurt da, “Termik santalle ilgili işler bittikten sonra ne konuşacaksınız?” yanıtını verdi.

İl Başkanı Ünlü’nün Büyükşehir Belediyesi’nin 8 mahallede başlatılan kentsel dönüşüm konusunda tedirginlik yaşadığını ve belediyeyi bu konuda çözüm üretmemekle suçlamasının ardından Kurt, “Kentsel dönüşümlerde yetki Çevre ve Şehircilik Bakanlığında. Hadi yetkiyi kullanın.’ cevabını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.