Kazım Kurt: Türkiye'nin aydınlık geleceğine ince ince gidiyoruz

Odunpazarı Belediyesi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası kapsamında, Yunus Emre’yi anmaya etkinliklerine devam etti.

Kazım Kurt: Türkiye'nin aydınlık geleceğine ince ince gidiyoruz
05 Mayıs 2018 Cumartesi 13:30

Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası kapsamında, Yunus Emre Anma Konseri düzenledi. Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) yapılan “Yunus Emre Anma Programı Gelin Canlar Bir Olalım” Eskişehirlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da katıldığı Yunus Emre Anma Konseri’nin Şefliğini Ergün Elibaş yaptı.

Koro Yunus Emre İlahilerini seslendirirken, gecenin sonunda Fazıl Say tarafından Yunus Emre şiirinden bestelenen “İnsan İnsan” adlı eser okundu.

Konserde konuşan Başkan Kurt, “Yunus Emre’yi anıyoruz. Gündüz panel vardı, şimdi de Yunus’un aşkını, sevgisini sundu arkadaşlarımız. Ellerine sağlık. Çok teşekkür ediyorum. Ancak Yunus deyince; aşk, sevgi deyince umudu tüketmemek lazım. Umutsuz yaşanılmaz, tek güvence umudumuz. Türkiye’nin aydınlık geleceğine ince ince gidiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.