Kazım Kurt: İktidar olduğumuzda bütün Türkiye Eskişehir gibi olacak

Odunpazarı Belediyesi Ramazan Ayının ilk gününden beri mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programlarına devam ediyor. Son olarak Gökmeydan Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına yaklaşık 6 bin kişi katıldı.

Kazım Kurt: İktidar olduğumuzda bütün Türkiye Eskişehir gibi olacak
05 Haziran 2018 Salı 14:48

Odunpazarı Belediyesi; 75. Yıl, Gündoğdu, Emek, Yenikent, Orhangazi, Osmangazi ve Vişnelik Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iftar yemeğinin ardından Gökmeydan Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. Spor Parkı yanındaki alanda gerçekleşen iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ile çok sayıda vatandaş katıldı.   

 

İftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletti. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER TÜRKİYE İÇİN AYDINLIK GÜNLER OLACAK”

İftar programında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Katılan bütün hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günler Türkiye için aydınlık günler olacak. Türkiye 24 Haziran’da bir seçime gidiyor. Bu seçimde Türkiye’nin kaderini oylayacağız. Gökmeydan’daki seçmenlerin cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe, adalete, hakka ve hukuka sahip çıkacağına inanıyorum. Biz, Eskişehir’deki belediyecilik uygulamalarıyla Türkiye’ye

 

örnek olan ve Türkiye’de iyi şeyleri gerçekleştiren belediyeleriz. Umarım iktidar olduğumuzda bütün Türkiye Eskişehir gibi olacak”  dedi.

 

Alanda bulunan Kızılay Çadırında kan veren Başkan Kurt,  daha sonra Gökmeydan Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnafla bir araya gelen Başkan Kurt, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde mutlaka oy kullanılması gerektiğini belirtti. Türkiye’nin kötü günler yaşadığını belirten Başkan Kurt, bu nedenle de 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için hayati önem taşıdığının altını çizdi. Başkan Kurt, “25 Haziran’da güneşli bir güne uyanacağız. Daha aydınlık,

barış içinde kardeşçe yaşayacağımız; adaletin hüküm sürdüğü, tek adam rejiminin sona erdiği günler bizi bekliyor, ben buna inanıyorum” dedi.

 

SIRADA BÜYÜKDERE MAHALLESİ VAR

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edecek. Bir sonraki iftar programı 5 Haziran Salı Günü (bugün) Büyükdere Mahallesi Cemevi Toprak Sahada gerçekleşecek.

Odunpazarı Belediyesi’nin Merkez Mahallelerdeki İftar Programı ise şöyle:

06 Haziran 2018 Çarşamba Günü Erenköy Mahallesi Açık Pazar Yeri

07 Haziran 2018 Perşembe Günü Kırmızıtoprak Mahallesi Halk Merkezi Önü Vişne Sok.

08 Haziran 2018 Cuma Günü Vadişehir-Ihlamurkent Mahallesi Ihlamurkent Halk Merkezi Önü Nevruz Cad.

09 Haziran 2018 Cumartesi Günü Huzur Mahallesi Devlet Hastanesi Üstü Otopark Yanı

11 Haziran 2018 Pazartesi Günü Odunpazarı Meydanı Hicri Sezen Parkı

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.