Kazım Kurt: “Eskişehir’i nasıl yönetiyorsak, Türkiye’yi de öyle yönetiriz”

Hamamyolu Caddesi’ni gezen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Hamamyolu esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurt, 24 Haziran 2018 Pazar Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kazım Kurt: “Eskişehir’i nasıl yönetiyorsak, Türkiye’yi de öyle yönetiriz”
10 Haziran 2018 Pazar 12:41

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi” ile yeni çehresine kavuşan Hamamyolu Caddesi’ni gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşların dilek ve şikâyetlerini dinledi. Vatandaşların sorularına tek tek cevap veren Başkan Kurt,  24 Haziran 2018 tarihinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

“HAK, HUKUK, ADALET AYAKLAR ALTINDA”

Gerçekleşecek olan seçimlerin hayati önem taşıdığını vurgulayan Başkan Kurt, “Türkiye kötü bir dönemden geçiyor. Ekonomi kötü, kriz kapıda. İnsanların üzerinde çok büyük bir baskı var, ses çıkarmaya korkuyorlar. Gazeteler, televizyonlar bakı altında. Basın özgürlüğü yok edildi. Ülke Kanun Hükmünde Kararnameler ile yönetiliyor. 7 kez uzatılan OHAL’i kaldırmayı vaat ediyorlar. Sanki OHAL’i koyan ve uzatan başkaları. Gece yarısı ansızın çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle binlerce insan sorgusuz sualsiz işten çıkarıldı. Hak, hukuk, adalet ayaklar altında. Bu böyle gitmez, gidemez. Yurttaşlarımız gelecek nesiller için, bizim için artık buna dur demek zorunda. Bunu da 24 Haziran’daki seçimlerde yapacağız. Herkes gidip oyunu kullanmalı. Biz bu ülkeyi yönetmeye adayız. Sosyal demokrat, halkı belediyecilik anlayışı ile


 

Eskişehir’de belediyeleri yönetiyoruz. Eskişehir Türkiye’nin göz bebeği haline geldi. Eskişehir’i nasıl yönetiyorsak, Türkiye’yi de öyle yönetiriz.  25 Haziran’da Türkiye daha güneşli bir güne uyanacak. Türkiye daha aydınlık bir ülke olacak, ben buna inanıyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.