Karacan’dan Seyitgazi’de birlik vurgusu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, milletvekilleri, il başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Seyitgazi İlçesi’nde gerçekleştirilen danışma toplantısına katıldı.

Karacan’dan Seyitgazi’de birlik vurgusu
12 Eylül 2018 Çarşamba 11:04

Karacan, 24 Haziran seçimleriyle Eskişehir’de güzel bir ivme kazanıldığını belirterek “Bugün burada Seyyid Battal Gazi’nin torunları, kıymetli teşkilat üyelerimizle bir araya gelmekten çok mutluyum. Danışma toplantılarımız bizim istişareye dayalı, birlik ve beraberlik vurgusunun ivmelendiği, kutlu davamız için neler yapmamız gerektiği ve en önemlisi ülkemiz ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için bütün olmamız gereken toplantılarımızdır. Bugün Hicri yeni yılımız, yeni bir yıla yeni bir başlangıç ile davamızda nice yeni senelerimiz olsun inşallah. Bu başlangıç ile de Şehrimizde tek yumruk olup hemşerilerimize nasıl daha iyi hizmet yapabiliriz onu göstermeliyiz” diye konuştu.

Karacan, ilçe danışma toplantısından sonra Seyitgazi MHP İlçe Başkanlığı, Muhtarlar Derneği, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Ziraat Odası ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.