KARACAN, TÜRK HAVA KURUMU’NU ZİYARET ETTİ

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ziyaretlerini Türk Hava Kurumu ile sürdürdü.

KARACAN, TÜRK HAVA KURUMU’NU ZİYARET ETTİ
17 Ağustos 2017 Perşembe 08:58

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan’ı makamında ziyaret ederek bilgi alan Karacan, “ülkemizin en köklü kuruluşlarından bir tanesi olan Türk Hava Kurumu’nu ziyaret etmekten mutluluk duydum. THK’yı havacılığın gelişiminde gösterdiği gayretler, eğitimlerindeki başarılar ile aktif bir sivil toplum kuruluşu olarak görüyoruz.

İstikbal göklerdedir

Gazi Mustafa Kemal’in bizlere tembih ettiği gibi havacılık sektöründe ve eğitiminde Türk Hava Kurumu’na büyük görev düşüyor. Bu görevi ise şimdiki ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin azmiyle gerçekleştireceğimize inanıyorum. Hükümetimizin teknolojiye, yeniliğe ve gelişime ne kadar çok önem verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu nedenle bizden istediğiniz, talep ettiğiniz konularda yanınızda olduğumuzu da bilmenizi istiyorum.“ şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.