KARACAN: STK’LARLA SÜREKLİ İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ

Sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, İstanbul’da gerçekleştirdiği STK ziyaretleri çerçevesinde son olarak Yeşilay ve ASKON’u ziyaret etti.

KARACAN: STK’LARLA SÜREKLİ İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ
08 Ağustos 2017 Salı 13:18


Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca ile makamlarında görüşen Karacan “Katılımcı demokrasinin olmazsa olmazları STK’larımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının görüşleri bizim için aynı zamanda yol haritamızı belirleyen görüşlerdir. Bu nedenle onlarla sürekli istişare içinde olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ziyaretlere AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları da katıldı.

Yeşilay ve ASKON Genel Başkanlarına nazik karşılamaları için ayrı ayrı teşekkür eden Karacan, başkanlara günün anısına AK Parti’nin kurumsal plaketini takdim etti.

 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.