Karacan Alpu’da konuştu: Eski Türkiye yok vatandaşa dokunmadan siyaset yapılamaz

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, milletvekilleri, il başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alpu İlçesi’nde gerçekleştirilen danışma toplantısına katıldı.

Karacan Alpu’da konuştu: Eski Türkiye yok vatandaşa dokunmadan siyaset yapılamaz
13 Eylül 2018 Perşembe 14:03

İlçelerde gerçekleştirilen danışma toplantılarında çalışmaya, birliğe ve beraberliğe vurgu yapan Karacan,” Alpu’nun gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunan tüm ilçe teşkilatımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Eski siyaset anlayışı bitti

Siyaset yapma tarzının değiştiğini belirten Karacan, "Biz AK Parti olarak 3 şeye önem veriyoruz. Birincisi Liderimize olan sadakatimiz, ikincisi teşkilatımıza olan bağlılığımız ve üçüncüsü milletimize olan hizmet aşkımız, işte AK Partimizi sürekli 1’inci parti yapan ilkeler bunlar. Peki bunun için ne yapmalıyız, eski siyaset anlayışı eski Türkiye ile rafa kalktı artık. Yeni Türkiye ile yeni siyaset anlayışı var. Peki bu nedir? Vatandaşa dokunacaksın, derdini dinleyeceksin, hemşehrine ismiyle hitap edeceksin ki samimiyet olsun. Allah’a şükür teşkilatımız samimiyetle çalışıyor, kapı kapı geziyor. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz danışma toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. Karacan, ayrıca Alpu merkez ve Bozan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.