KARACAN, ALPU VE MİHALGAZİ’DE DESTEK İSTEDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, seçim çalışmalarını sürdürüyor

KARACAN, ALPU VE MİHALGAZİ’DE DESTEK İSTEDİ
11 Haziran 2018 Pazartesi 12:46

Mihalgazi ve Alpu ilçelerinde teşkilatı ziyaret ederek başladığı programlarında Karacan, kahve, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim hakkında bilgiler verdi.

Milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız

İlçelerde yoğun ilgiyle karşılanan Karacan, “Ben buraya seçimden seçime gelen bir kardeşiniz değilim, her zaman sizlerle, dertleriyle dertlenen, sevinçleriyle sevinen bir vekiliniz olmaya çalıştım. Allah’a şükür bugün burada görüyorum ki doğru yolda ilerliyoruz. Hemşehrimiz bizi bağrına basıyor, güveniyor ve destekliyor. Liderimize olan inancı artarak devam ediyor.” şeklinde konuştu. İftarını ilçe halkıyla açan Karacan tek tek esnafı ziyaret ederek bol kazançlar hayırlı Ramazanlar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.