KARABACAK UMUT AŞILADI

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, salı pazarında sürdürdüğü seçim çalışmalarında esnafa ve vatandaşa umut aşıladı.

KARABACAK UMUT AŞILADI
13 Mart 2019 Çarşamba 10:07

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, salı pazarında sürdürdüğü seçim çalışmalarında esnafa ve vatandaşa umut aşıladı. Hayat pahalılığından, işsizlikten, çarşı-pazarın bakımsızlığından, geri kalmışlığından yakınan halka projelerini anlatan Karabacak, “Göreve geldiğimizde tarım ve hayvancılığı geliştirmeyi hedefleyen Tokköy Projemiz ile kapalı pazar yerlerini Avrupa standartlarına taşıyacak PazarPark Projemiz önceliklerimiz arasında yer alacak.Tokköy Projesi ile herkes kazanacak. Mesela çok domates yetiştirmek önemli ama o domatesten salça ve turşu yapabilmek, kuru domates ve kuru biberi satarak bir katma değer yaratabilmek gerekiyor. Çünkü domatesten 50 kuruş kazanıyorsanız, kuru domatesten 2 lira kazanabilirsiniz. Bunu yaptığınızda kalkınmayı sağlarsınız. Çifteler’de, Seyitgazi’de, Sakarı Vadisi’nde 50-100 kişilik tesisler kurarsınız, vatandaşın karnı doyar ve çocuğunun yüzü güler” dedi. 

Modern Pazar Yerleri

Yine Odunpazarı sınırları içerisindeki tüm pazar yerlerinin, Avrupa standartlarında kapalı pazar yerlerine dönüştürüleceğini söyleyen Karabacak, “Kışın soğuğunda, yazın sıcağında ömür tüketen pazarcılarımız, baştan sona elden geçirilecek veya yeniden inşa edilecek pazar yerlerinde rahatça satışlarını yapabilecek. Modern kapalı pazar yerleri, aynı zamanda alışverişe gelen vatandaşlarımız için de alışverişi keyfe dönüştürecek. Projemiz kapsamında kapalı pazar yerlerimizde, pazarcı esnafımızın ürünlerini muhafaza edebilecekleri soğuk hava depoları, hem pazarcıların hem de vatandaşların araçları için otoparklar, AVM’lerdeki kadar temiz tuvaletler, düzenli ve kullanışlı modern tezgahlar yapacağız” şeklinde konuştu. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.