KARABACAK: TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak'ın STK ziyaretleri sürüyor. Karabacak, Alanyurtlular Derneği Üyeleri ile buluşmasında sosyal belediyeciliğin öneme dikkat çekti, “Bu alanda en aktif, örnek belediye olacağız” dedi.

KARABACAK: TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ
18 Mart 2019 Pazartesi 10:02

Beraberinde İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve parti yöneticileri olduğu halde Alanyurtlular Derneği’ni ziyaret eden Karabacak, burada Dernek Başkanı İbrahim Kartal, yönetim kurulu ve üyeler tarafından karşılandı. Toplantıya büyük ilgi gösteren Alanyurtlulara Odunpazarı’nın devam eden sorunlarını, bu sorunların çözümüne ilişkin projelerini, kendisini ve partisinin yerel yönetim politikasını anlatan Salih Karabacak, özellikle sosyal belediyeciliğin önemine işaret etti. Odunpazarı’nda bu konuda ciddi eksiklikler yaşandığının altını çizen Karabacak, “Sosyal belediyecilikte daha aktif olunması gerekiyor” diye konuştu. 

Çocuklar, Gençler, Yaşlılar…

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak kendilerinin toplumun tüm kesimlerine, özellikle de çocuklar, gençler ve yaşlılara dönük çalışmalarla Türkiye’ye örnek olacaklarını da kaydetti. “İkinci Bahar Evleri” projesiyle yaşlılara dönük sağlık ve sosyal yaşam tesisleri kuracaklarını, çalışan annelerin çocukları için yeteri sayıda kreş ve gündüz bakımevi açacaklarını söyleyen Karabacak, gençleri ise global dünyayla buluşturmayı hedeflediklerini vurguladı. Salih Karabacak, şöyle devam etti:

Sanat, Spor, İş, Yurtdışı Gezisi

“Gençlerimiz kendileri için inşa edeceğimiz tesislerde sadece spor ve sanatla ilgili alanlarda değil eğitimleriyle, iş hayatlarıyla ilgili konularda da destek alacak. Oluşturacağımız gençlik danışma merkezinde, İş Kur işbirliğiyle yaz aylarında çalışmak isteyen gençlere yarım gün iş olanağı sağlayacak, eğitim ve iş hayatına dönük danışmanlık hizmeti sağlayacağız. Odunpazarı gençliğinin sportif, sosyal ve kültürel her türlü faaliyetin yanı sıra içeride belediye yönetiminde söz sahibi, dışarıda ise dünya gençliğiyle entegrasyonu yönetim anlayışımızın bir parçası olacak. Bu kapsamda belediye bünyesinde karar mekanizmalarında gençlerin görüş ve önerilerine yer verirken, her yıl çok sayıda gencimizi dünyanın dört bir yanına göndereceğiz…” Başkan Adayı Salih Karabacak toplantıda, Alanyurtlular Derneği Üyeleri’nin sorularını da yanıtladı, yakın ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle hem yönetime hem de üyelere teşekkür etti. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.