KARABACAK: BAŞKANLAR 2'YE AYRILIR

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı seçim çalışmaları kapsamında  Lokantacılar Odası, Vişnelik Mahalle Muhtarlığını ve Türk Ocakları Eskişehir Şubesini ziyaret etti. 

KARABACAK: BAŞKANLAR 2'YE AYRILIR
08 Şubat 2019 Cuma 09:48

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, başlamış olduğu seçim çalışmaları kapsamında Umum Lokantacılar Odasını ziyaret etti. Ziyarette kendisine Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen ve Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan ile teşkilat yöneticileri eşlik etti. Aday Salih Karabacak, Ülke sevgisinin sağı, solu olmadığını liderliğin, aykırı düşünen insanlarla beraber çalışabilmek olduğunu, başkanların rant sever ve vatansever olarak 2’ye ayrıldığını ifade etti.  Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen ise yüzde 70 vergi ödediklerini ve bu vergilerin neler olduğunu insanlarımızın yüzde 70’inin bilmediğini söyledi. Okullardaki eğitime çok az önem verildiğini ve çok niteliksiz bir gelecek neslin yetiştirilmekte olduğu endişesini dile getirdi.

DENGELER DEĞİŞTİ 
Karabacak daha sonra Vişnelik Muhtarlığına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vişnelik Mahalle Muhtarı Ömer Altan, İYİ Parti’nin Odunpazarı’nda aday çıkarmasının dengeleri değiştirdiğini ifade etti. Siyaseti düşmanlık aracı olarak kullanılmaması gerektiğini, siyasetin hizmet aracı olduğunu, İYİ Parti, CHP, MHP, AKP’nin hizmette bir araya gelerek, kucaklaşmaları gerektiğini vurguladı.  

BAŞKAN HESAP VERMEK ZORUNDA 
Karabacak ziyaretlerine Türk Ocakları Eskişehir Şubesi ile devam etti. Ziyarette kendisine teşkilat yöneticileri eşlik etti. Ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getiren Türk Ocakları Eskişehir Şubesi Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal Türk Ocakları hakkında bilgiler verdi. Bir başkanın samimi, içten ve halkla iç içe olduğu zaman gerçekten başarılı olacağını ifade eden Prof. Dr. Nedim Ünal, bir başkan millete hesap vermek zorundadır diyerek böyle bir sistem gelirse daha başarılı olunacağını ifade etti.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.